|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Wie zijn wij

Sinds 2003

Your Cargo Contact

Your Cargo Contact is een internationale logistieke dienstverlener. Wij bieden een breed scala aan diensten om uw goederenstromen te beheersen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Schiphol. Een van de meest dynamische plekken van Nederland waar de wereld aan uw voeten ligt.

Dashboard

Wij werken met een modern dashboard. Hierin kunt u informatie bekijken over offertes, actuele vluchten en de huidige status van uw vracht. U kunt rapporten opvragen die inzicht geven in uw lopende zendingen. Ook kunt u zelf data invoeren in het dashboard. Hiermee verkleint u de kans op menselijke fouten, waardoor u tijd en geld kunt besparen.Persoonlijke login

Wilt u toegang tot gepersonaliseerde data op maat? Dan maken wij een eigen login voor u aan in ons systeem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertegenwoordiging op elke bestemming

Your Cargo Contact is actief lid van een aantal wereldwijde expediteursnetwerken. In elk land dat wij als bestemming aandoen, is lokale vertegenwoordiging van ons bedrijf aanwezig. Hierdoor kunnen wij goed en snel van deur tot deur leveren. Afhankelijk van uw lading, kiezen wij welke lokale vertegenwoordiger wij inzetten om de verzending te regelen. Door onze kantoren klein en toegankelijk te houden, zijn de communicatielijnen kort en persoonlijk. Dit vormt de basis voor ons succes. Wij streven er naar om onze klanten optimaal van dienst te zijn en bouwen aan samenwerking op lange termijn.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon en/of fax. Wij beantwoorden alle e-mails nog dezelfde werkdag.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X