|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

E-commerce

Eerste in Nederland

E-commerce

Als internationaal e-commercebedrijf wilt u uw goederen zo snel mogelijk op de plek van bestemming hebben. De moderne consument is veeleisend en verwacht een verzendproces dat soepel en snel verloopt. Maar bij de in- en uitvoer van goederen voor e-commerce komt heel wat kijken. Douaneformaliteiten, codering van goederen, invoerrechten, heffingen, btw… Een fout is zo gemaakt. Dat kan de nodige vertraging veroorzaken. En u moet er toch niet aan denken dat uw klanten een naheffing of boete moeten betalen bij ontvangst van de bestelling.

Logistieke afhandeling zonder zorgen

Loop geen risico. Your Cargo Contact verzorgt graag de complete internationale logistieke afhandeling van uw goederen. Wij klaren uw goederen in en regelen het transport van en naar elk adres. Snel, goed en voor een aantrekkelijke prijs.

Fast sorting

Customs

Software

Final mile delivery

Vergunning versnelde aangifte e-commerce via VENUE

WIJ ZIJN DE EERSTE LOGISTIEKE DIENSTVERLENER IN NEDERLAND DIE IN BEZIT IS VAN EEN VERGUNNING VEREENVOUDIGDE AANGIFTE E-COMMERCE.

Dit betekent dat wij e-commercegoederen via een versnelde procedure (VENUE) kunnen inklaren. E-commercegoederen met een waarde tot € 22,- (vrijgesteld van btw en douanerechten) kunnen wij volledig versneld afhandelen via VENUE. Ook invoerzendingen met een waarde boven € 22,- en uitvoerzendingen boven € 1.000,- kunnen wij versneld via VENUE afhandelen. Hiervoor moet achteraf nog wel een aanvullende aangifte worden gedaan.

Efficiënte afhandeling door innovatieve automatisering

Een vergunning wordt niet zomaar afgegeven. Dankzij intelligent maatwerk voldoet ons informatiesysteem aan de hoge eisen die de douane stelt. Data wordt versleuteld met de douane uitgewisseld in een vooraf gedefinieerd dataformat. De kans op fouten wordt zo tot een minimum beperkt. U kunt er op vertrouwen dat wij uw e-commercezendingen snel en efficiënt de EU-grens te laten passeren, geheel in overeenstemming met de geldende regelgeving.

Ook voor kleinere online retailers

Voor het transport van deur tot deur werken wij samen met de grootste koeriersdiensten, zoals UPS, DHL, DPD en PostNL. Door gebruik te maken van onze diensten bent u in staat om -ook als kleinere online retailer- dezelfde ‘fulfilment experience’ te bieden als grote bedrijven.

Benieuwd wat wij voor uw e-commerce kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op met ons op AMS: +31 (0)20 320 4039 | RTM: +31 (0)10 742 0153

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X