|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Warehousing

Bonded en temperatuur gecontroleerde

Warehousing

Soms is het nodig om goederen tijdelijk op te slaan in een douane-entrepot. Ook dat kan Your Cargo Contact voor u regelen. Indien gewenst slaan wij uw goederen op in een temperatuurgecontroleerd magazijn. Onze moderne opslagfaciliteiten zijn gevestigd op ons hoofdkantoor in Aalsmeer.

Complete oplossing op maat

Warehousing is bij Your Cargo Contact meer dan de opslag van goederen. Samen met u onderzoeken wij welke opslag voor uw producten het beste is. Zo bieden wij een onze klanten een complete warehouse-oplossing op maat.

Type-C-entrepot

Onze opslagfaciliteiten zijn goedgekeurd door de douane als een type-C-entrepot. Dit betekent dat u uw goederen uit niet-EU-landen voor een onbepaalde tijd kunt opslaan in ons douane-entrepot, zonder dat u invoerrechten en BTW hoeft te betalen. Wanneer de uiteindelijke afnemer buiten de EU is gevestigd, worden de goederen direct vervoerd vanuit ons douane-entrepot naar het land waar de afnemer is gevestigd. Op deze manier betaalt u de douanerechten en de BTW bij invoer slechts in het land van bestemming en vermijdt u dubbele betaling.

Veilige opslagfaciliteiten

Onze opslagfaciliteiten zijn goedgekeurd door de Koninklijke Marechaussee (KMar) als erkende opslagfaciliteit. De opslagruimtes zijn slechts toegankelijk voor een kleine groep geselecteerd personeel en worden 24/7 bewaakt door camera's.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X