|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Kosten luchtvracht per kg

Your Cargo Contact is hét bedrijf voor particulieren en zakelijke klanten die internationaal producten willen vervoeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in de manier van vervoeren: bij ieder product afhankelijk van het type en de specificaties wordt nagedacht over de manier van het transport. Het hoofdkantoor van Your Cargo Contact ligt vlakbij Schiphol Airport, waardoor het bedrijf gemakkelijk en snel producten internationaal kan vervoeren. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en klantgericht bedrijf voor luchtvrachttransport dan bent u bij Your Cargo Contact aan het juiste adres

Kosten luchtvracht per kg bij Your Cargo Contact

Het grote voordeel aan producten vervoeren via Your Cargo Contact is het feit dat het bedrijf nog nooit een bestelling heeft geweigerd die bijvoorbeeld voor andere transportbedrijven te groot of te zwaar zouden zijn. Met een creatieve en professionele aanpak zullen de experts van Your Cargo Contact er alles aan doen om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk over te brengen. De kosten van dergelijke luchtvracht verschillen per bestelling en hangen af van de grootte, het gewicht en de plaats van bestemming.

Contact: kosten luchtvracht per kg

Wist u bijvoorbeeld al dat het bedrijf pakketten van maar liefst 6804 kilogram per luchtvracht kan vervoeren? Naast luchtvracht is Your Cargo Contact gespecialiseerd in zeevracht, reguliere vracht, snelservice, het vervoer van voertuigen, het vervoer van levende dieren en meer. Daarnaast betaalt Your Cargo Contact direct en financiert niet zelden de transportketen voor. Transportpartners van Your Cargo Contact doen daarom graag zaken met Your Cargo Contact, optimaal financieel ketenmanagement!

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X