|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht Suriname

Wanneer u goederen of een pakket moet versturen naar Suriname is het aan te raden om te kiezen voor een betrouwbaar transportbedrijf met een snelle en kwalitatieve klantenservice. Your Cargo Contact is een transportbedrijf met deze eigenschappen: het bedrijf is reeds sinds 2003 geopend en gevestigd bij Schiphol Airport. Vanaf deze locatie kan het bedrijf snel en effectief pakketten en goederen versturen per luchtvracht naar bijvoorbeeld Suriname. Your Cargo Contact is gespecialiseerd in het distribueren van goederen voor particuliere en zakelijke klanten.

Luchtvracht Suriname bij Your Cargo Contact

Your Cargo Contact biedt eindeloze mogelijkheden aan: het bedrijf heeft nog nooit eerder een bestelling moeten weigeren aan de hand van de grootte of het gewicht. Your Cargo Contact rekent kosten luchtvracht per kg. Daarnaast hangen de kosten luchtvracht af van de grootte en de vorm van de goederen. Ook wordt er rekening gehouden met de plaats van bestemming: voor goederen verzenden naar Suriname wordt bijvoorbeeld een andere prijs gerekend dan voor goederen verzenden naar België.

Luchtvracht Suriname: contact

Als klant krijgt u toegang tot een dashboard waarop u alle gegevens omtrent de verzending kunt volgen. Hierbij kunt u zelf ook data toevoegen en verbeteren, wat u weer korting kan opleveren op het eindbedrag. Heeft u vragen omtrent luchtvracht Suriname of wilt u meer weten over kosten luchtvracht per kg, zeevracht tarieven of meer, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Your Cargo Contact. Iedere e-mail wordt op dezelfde kantoordag beantwoord. Bellen of faxen kan ook!

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X