|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht China

Heeft u een groot pakket dat verzonden moet worden naar China? Transportbedrijf Your Cargo Contact kan u hiermee helpen. Het bedrijf is reeds sinds 2003 gevestigd in Amsterdam, vlakbij Schiphol Airport, en is gespecialiseerd in het distribueren van alle soorten goederen op particulier en zakelijk gebied. Dit gebeurt via zeevracht, of luchttransport maar kan ook via reguliere vracht op de weg worden meegenomen. Het bedrijf is een actief lid van diverse netwerkgroepen met leden over de hele wereld.

Luchtvracht China: uw pakket

Dit houdt tevens in dat er op iedere plaats van bestemming een kleine vestiging te vinden is van Your Cargo Contact. Zo kunt u bijvoorbeeld in China terecht bij een kantoortje waar u persoonlijk, effectief en snel geholpen wordt omtrent uw luchttransport. Op deze manier worden zaken op de juiste en vlotte manier afgehandeld. De kosten van dergelijke luchtvracht verschillen per bestelling en hangen af van de grootte, het gewicht en de plaats van bestemming.

Contact: luchtvracht China

U kunt hierbij uw transport aan de hand van track en trace volgen. Wanneer u nog meer details wilt omtrent uw transport kunnen de professionele medewerkers samen met u in het systeem kijken voor meer cijfers. U krijgt een inlogcode voor een speciaal dashboard waarbij u alles tot in detail kunt volgen. Met deze persoonlijke aanpak onderscheidt Your Cargo Contact zich van andere transportbedrijven. En dat voor alleen de beste prijs! Interesse? Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers. Iedere e-mail wordt op dezelfde kantoordag nog afgehandeld zodat u kunt optimaal gebruik kunt maken van de snelle service.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X