|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Kosten luchtvracht

Your Cargo Contact richt zich op alle particulieren en zakelijke klanten die internationaal producten willen vervoeren. Hierbij wordt, afhankelijk van het type goed en de specificaties, goed nagedacht over de vorm van het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging. Met een goede ligging van het hoofdkantoor vlakbij Schiphol Airport biedt Your Cargo Contact kwalitatieve en persoonlijke klantenservice en snelle afhandeling.

Kosten luchtvracht bij Your Cargo Contact

Voor Your Cargo Contact is uw pakket de belangrijkste zorg. Met een speciale inlogcode kunnen klanten precies bijhouden waar en wanneer hun product zich bevindt. Naast deze kwalitatieve service staat persoonlijke benadering ook hoog in het vaandel wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van de luchttransport van Your Cargo Contact. Het bedrijf heeft op iedere bestemming een klein kantoor met slechts enkele medewerkers en wordt de communicatie tussen bedrijf en klant helder, persoonlijk en snel gehouden. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u gebruik maakt van de service van Your Cargo Contact.

Kosten luchtvracht: contact

Your Cargo Contact heeft nog nooit een item voor luchtvracht hoeven te weigeren: het bedrijf is creatief genoeg om uw product ongeacht vorm, gewicht of omvang per luchtvracht te vervoeren. De kosten van het vervoer hangen af van enkele omstandigheden zoals het gewicht, de bestemming en de grootte. Heeft u vragen omtrent luchtvracht of zeevracht of wilt u meer weten over kosten luchtvracht per kg, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Your Cargo Contact. Iedere e-mail wordt op dezelfde kantoordag nog afgehandeld zodat u kunt optimaal gebruik kunt maken van de snelle service.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X