|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht tarieven berekenen

Heeft u een groot pakket dat verzonden moet worden naar China? Of heeft u een aantal goederen die richting Suriname moeten worden vervoerd? Transportbedrijf Your Cargo Contact kan u hiermee helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van alle soorten goederen op particulier en zakelijk gebied. Dit gebeurt via zeevracht, of luchttransport maar kan ook via reguliere vracht op de weg worden gedaan. Met een goede ligging van het hoofdkantoor vlakbij Schiphol Airport biedt Your Cargo Contact kwalitatieve en persoonlijke klantenservice en snelle afhandeling.

Zeevracht tarieven berekenen bij Your Cargo Contact

Met een persoonlijke aanpak onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van zeevracht met andere bedrijven in deze tak. De zeevracht tarieven bij Your Cargo Contact zijn altijd voordelig, terwijl de service altijd van hoge kwaliteit is. De kosten van het totaalvervoer hangen af van de bestemming, maar ook van het gewicht en de grootte van het pakket. Er zijn verschillende bestemmingen waar uw goederen naar toe kunnen worden vervoerd. Denk bijvoorbeeld aan Suriname, maar ook aan China, Curaçao en Frankrijk.

Zeevracht tarieven berekenen: contact

Het bedrijf is op deze manier een actief lid van diverse netwerkgroepen over de hele wereld. Your Cargo Contact heeft op iedere bestemming kleine vestigingen zitten met een aantal medewerkers. Op deze manier blijft de lijn tussen klant en bedrijf kort zodat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Na verzending kunt u uw goederen volgen via een speciale track en trace. Hierbij kunt u zelf data toevoegen, (menselijke) fouten verbeteren en op die manier geld besparen. Interesse? Your Cargo Contact helpt u graag verder. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X