|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvrachtkosten

Your Cargo Contact is een veelzijdig en professioneel transportbedrijf dat sinds 2003 gevestigd is vlakbij Schiphol Airport. Het bedrijf richt zich op internationale transporten van diverse goederen via luchtvracht, zeevracht of reguliere vracht. Denk hierbij aan voertuigen, dieren, reguliere goederen en nog veel meer. Your Cargo Contact heeft hierbij op iedere bestemming een kleine vestiging van het bedrijf om het transport zo soepel mogelijk te laten verlopen en om klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.

Luchtvrachtkosten bij Your Cargo Contact

De kosten luchtvracht hangen af van een paar factoren, namelijk het gewicht, de vorm, de bestemming van het pakket en de omvang. Your Cargo Contact kan met trots vertellen dat ze nog nooit eerder een bestelling hebben hoeven te weigeren aan de hand van de grootte of het gewicht. Luchtvracht prijzen kunnen dus per bestelling verschillen maar u weet van tevoren altijd wat de kosten zullen worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Your Cargo Contact.

Luchtvrachtkosten: contact opnemen

U kunt uw transport aan de hand van track en trace volgen. U krijgt een inlogcode voor een dashboard waarbij u alles gedetailleerd kunt volgen. Met deze persoonlijke aanpak onderscheidt Your Cargo Contact zich van andere transportbedrijven en dat voor alleen de meest voordelige prijs! Heeft u ook interesse in het effectief verzenden via Your Cargo Contact? Dat kan al naar landen zoals België, Suriname, China en meer. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X