|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvrachtkosten berekenen

Zoekt u een bedrijf waar u internationaal grote pakketten kunt laten vervoeren? Vandaag de dag zijn er tientallen verschillende bedrijven waarbij u dit kunt laten doen. Your Cargo Contact is echter het enige transportbedrijf waar persoonlijke service, kwaliteit en lage prijzen gecombineerd worden voor een succesvolle werkwijze. U kunt bij dit bedrijf, dat gevestigd is bij Schiphol Airport, genieten van het volledige pakket terwijl de professionele medewerkers het werk doen. Het bedrijf bestaat reeds sinds 2003 en is sindsdien een grote leider op het gebied van transport.

Luchtvrachtkosten berekenen bij Your Cargo Contact

Laat uw goederen bijvoorbeeld verzenden via zeevracht of luchttransport of kies voor reguliere vracht op de weg. Iedere bestelling en ieder vervoer is weer anders: hoeveel de kosten luchtvracht zullen worden hangt af van het gewicht, de omvang en de eindbestemming van het product. Het bedrijf heeft op iedere bestemming een klein kantoor met slechts enkele medewerkers wordt de communicatie tussen bedrijf en klant helder, persoonlijk en snel gehouden. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u gebruik maakt van de service van Your Cargo Contact.

Luchtvrachtkosten berekenen: contact

Bij Your Cargo Contact blijven de experts betrokken bij het transport, ook buiten haar verantwoordelijkheid zodat de bestelling zo gemakkelijk mogelijk zal verlopen. Het bedrijf is een actief lid van een groot expeditienetwerk van over de hele wereld. Vrijwel geen enkele opdracht zal dus onmogelijk zijn. Bent u benieuwd naar de luchtvrachtkosten bij Your Cargo Contact of wilt u meer weten over de werkwijze van het bedrijf? Neem dan contact op via e-mail, telefoon of fax. E-mails worden dezelfde werkdag nog beantwoord.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X