|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht Suriname

Heeft u goederen die u per zeevracht wilt vervoeren naar Suriname? Maar ziet u door de vele transportbedrijven niet meer welk bedrijf goede service biedt voor voordelige prijzen? Dan is Your Cargo Contact het bedrijf waar u moet zijn. Your Cargo Contact is sinds 2003 gevestigd vlakbij Schiphol Airport en heeft hiermee een goede locatie voor internationale transport van goederen. Afhankelijk van het type goed en de specificaties ervan wordt goed nagedacht over het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging.

Zeevracht Suriname door Your Cargo Contact

Your Cargo Contact is in te zetten voor allerlei soorten distributie: van reguliere vracht tot levende dieren en van volledige voertuigen tot gevaarlijke stoffen. De zeevracht tarieven hangen af van een paar punten. Er wordt gekeken naar het gewicht en de omvang van het type goed en er wordt gekeken waar het product naartoe moet worden vervoerd. Your Cargo Contact kan met trots vertellen dat ze nooit eerder een bestelling hebben hoeven weigeren. Er is voor iedere vracht, ongeacht grootte en gewicht, een creatieve oplossing te vinden.

Zeevracht Suriname: persoonlijke service

Hierbij staat een persoonlijke aanpak en een klantgerichte service hoog in het vaandel. Op iedere bestemming van zeevracht naar Curaçao is een klein kantoor te vinden met enkele experts die u kunnen helpen en advies kunnen geven rondom uw bestelling. Daarnaast kunt u zelf ook uw vracht in de gaten houden via een online dashboard waar u een inlogcode voor krijgt. Samen met een medewerker van het bedrijf kunt u zelfs nog dieper in gaan op de details en de data. Heeft u ook interesse om uw goederen te vervoeren via zeevracht Suriname? Schroom dan niet om contact op te nemen met Your Cargo Contact voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X