|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht van Suriname naar Rotterdam

Transportbedrijf Your Cargo Contact in Amsterdam richt zich op alle particuliere en zakelijke klanten die intercontinentaal producten willen vervoeren via zowel zeevracht als luchttransport. Deze producten kunnen van alles zijn: van voertuigen tot levende dieren en van gevaarlijke stoffen tot entertainment producten. Hierbij wordt goed nagedacht over de vorm van het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging. Ook wordt er gekeken naar het gewicht en de vorm van het type goed.

Zeevracht van Suriname naar Rotterdam

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waarbij u diverse goederen kunt verzenden naar het buitenland dan bent u bij Your Cargo Contact aan het juiste adres. Your Cargo Contract heeft reeds sinds 2003 ervaring met het op tijd leveren van diverse bestellingen. Het bedrijf is actief lid van een wereldwijd netwerk waardoor contacten over de hele wereld gemakkelijk zijn gelegd. De zeevracht tarieven hangen af van een paar punten: vracht naar Suriname wordt bijvoorbeeld anders geprijsd dan een vracht naar België.

Zeevracht Suriname Rotterdam: contact

Van tevoren wordt u verteld hoeveel de bestelling gaat kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u tijdens het vervoer vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice of bij een van de vele kantoortjes: op iedere bestemming is een kleine vestiging aanwezig van het bedrijf waar enkele experts werken. Zij kunnen u op de hoogte houden omtrent alles wat met uw goederen te maken heeft. Heeft u interesse om uw pakketten vanaf Rotterdam naar Suriname te laten vervoeren via Your Cargo Contact? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze ervaren medewerkers voor meer informatie en vragen.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X