|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht Frankrijk

Moet u voor uw zaak diverse grotere producten verzenden naar Frankrijk? Heeft u als particulier enkele goederen die niet met de normale post mee kunnen maar wel een bestemming in Frankrijk moeten bereiken? Schakel dan de expertise en de service van transportbedrijf Your Cargo Contact in. Your Cargo Contact is sinds 2003 gevestigd vlakbij Schiphol Airport en richt zich op alle particulieren en zakelijke klanten die internationaal willen vervoeren via bijvoorbeeld luchtvracht of zeevracht.

Luchtvracht Frankrijk door Your Cargo Contact

Your Cargo Contact heeft op iedere locatie waar men goederen naartoe kan vervoeren vestigingen zitten om het lijntje tussen klant en bedrijf zo klein mogelijk te houden. Klanten kunnen de verzonden goederen volgen via een speciale track en trace. Ook krijgen zij een inlogcode om via het dashboard van Your Cargo Contact andere details omtrent de bestelling te volgen. Hierbij kunt u zelf data toevoegen, (menselijke) fouten verbeteren en op die manier geld zelfs besparen. Hiermee wordt Your Cargo Contact ook weer verbeterd: win-win-situatie dus.

Luchtvracht Frankrijk

De kosten luchtvracht naar Frankrijk hangen af van een paar factoren zoals de omvang, de vorm en het gewicht van het transport. Ook wordt er gekeken naar de exacte bestemming om een prijskaartje vast te kunnen stellen. Heeft u vragen over luchtvracht Frankrijk of wilt u meer weten over kosten zeevracht of andere manieren van transport van Your Cargo Contact? Schroom dan niet om contact op te nemen met de professionele medewerkers van het bedrijf.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X