|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchttransport

Goederen intercontinentaal versturen kan nogal prijzig zijn. Your Cargo Contact in Amsterdam is dé aanbieder op dit gebied. Bij dit bedrijf weet u zeker dat u voor de meest voordelige prijs gebruik kunt maken van de transportservice. Your Cargo Contact is gespecialiseerd in luchtvracht, zeevracht en reguliere vracht van verschillende soorten goederen. Denk hierbij aan auto's, levende dieren, reguliere goederen, gevaarlijke stoffen, entertainment goederen en nog veel meer. Het bedrijf is vlakbij Schiphol Airport gevestigd.

Luchttransport van Your Cargo Contact

Naast het feit dat Your Cargo Contact competitief in prijs is zorgen de gediplomeerde medewerkers voor een hoogstaande en effectieve klantenservice. Het bedrijf heeft nog nooit een bestelling hoeven te weigeren op basis van grootte, gewicht of vorm. De luchtvrachtkosten berekenen hangen af van deze factoren. Met eindeloze mogelijkheden waarbij het bedrijf diverse producten aanbiedt zoals standaard service, express service en economische service weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit bij Your Cargo Contact.

Luchttransport voor uw product

Bij Your Cargo Contact blijven de medewerkers betrokken bij het transport, ook buiten haar verantwoordelijkheid. Op iedere plaats van bestemming is een kleine vestiging te vinden van het bedrijf om uw luchtvrachttransport zo goed mogelijk te laten plaatsvinden. Hierdoor blijft het contact tussen de klant en het bedrijf tevens via een kort lijntje zodat u altijd iemand kan spreken wanneer dat nodig is. Ook kunt u uw eigen bestelling volgen via een track en trace. Heeft u interesse in de service van Your Cargo Contact? Neem dan vandaag nog contact op met een van de medewerkers.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X