|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht prijzen

Transportbedrijf Your Cargo Contact richt zich op alle particulieren en zakelijke klanten die internationaal goederen willen vervoeren. Hierbij wordt, afhankelijk van het type goed en de specificaties, goed nagedacht over de vorm van het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging. De luchttransport kosten hangen hiervan af en zijn voor iedere bestemming weer anders. Het bedrijf vervoert onder andere producten naar Suriname, België en China.

Luchtvracht prijzen: kosten berekenen

Voor het bedrijf is uw pakket de meest belangrijke zorg. Met een speciale inlogcode kunt u precies bijhouden waar en wanneer uw product zich bevindt. Naast deze kwalitatieve service staat persoonlijke benadering ook hoog in het vaandel wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van de luchttransport van Your Cargo Contact. Op iedere transportbestemming bevindt zich een kleine vestiging met een aantal medewerkers waar u terecht kunt voor vragen en informatie. Zo blijft het lijntje tussen klant en bedrijf klein en persoonlijk.

Luchtvracht prijzen bij Your Cargo Contact

Voor Your Cargo Contact zijn de bezorgvoorwaarden niet gelinkt aan het takenpakket, maar blijft het bedrijf betrokken buiten haar verantwoordelijkheid. Hierbij kunt u gediplomeerde medewerkers verwachten waarbij klantvriendelijkheid en een persoonlijke service centraal staat. Wilt u meer weten over kosten luchtvracht per kg of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Your Cargo Contact.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X