|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchttransport kosten

Your Cargo Contact is een transportbedrijf dat reeds sinds 2003 gevestigd is bij Schiphol Airport. Het bedrijf richt zich met name op (intercontinentale) transporten van diverse goederen via luchtvracht, zeevracht of reguliere vracht. Denk hierbij aan voertuigen, dieren, reguliere goederen, entertainment producten en nog veel meer. Your Cargo Contact houdt hierbij rekening met het land van bestemming en het gewicht en de vorm van de goederen om het transport zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Luchttransport kosten bij Your Cargo Contact

De kosten luchtvracht hangen af van de grootte, de vorm en het gewicht van het desbetreffende product. Your Cargo Contact kan met trots vertellen dat ze nog nooit een transport hebben hoeven weigeren om het gewicht of de grootte ervan. Naast luchtvracht is het bedrijf tevens gespecialiseerd in zeevracht zoals zeevracht Curaçao of zeevracht Suriname. U kunt uw transport aan de hand van track en trace volgen. Wanneer u nog meer details wilt omtrent uw transport kunnen de professionele medewerkers samen met u in het systeem kijken voor meer cijfers.

Contact: luchttransport kosten

Your Cargo Contact betaalt direct en financiert niet zelden de transportketen voor. Transportpartners van Your Cargo Contact doen daarom graag zaken met het professionele bedrijf, waar klantvriendelijkheid en een goede service voorop staan. Op iedere bestemming heeft Your Cargo Contact een (kleine) vestiging om zo het lijntje tussen klant en bedrijf klein te houden. Heeft u goederen die u wilt vervoeren naar de andere kant van de wereld op zakelijk of particulier gebied? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze medewerkers.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X