|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht België

Your Cargo Contact richt zich op alle particuliere en zakelijke klanten die internationaal of intercontinentaal goederen willen vervoeren via bijvoorbeeld zeevracht of luchttransport. Hierbij wordt, afhankelijk van het type goed en de specificaties, op de juiste manier nagedacht over de vorm van het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging. Your Cargo Contact is reeds sinds 2003 gevestigd in een hoofdkantoor vlakbij Schiphol Airport. Met deze goede ligging zorgt het bedrijf voor snelle afhandeling en een persoonlijke aanpak.

Luchtvracht België via Your Cargo Contact

Deze persoonlijke aanpak ziet u op verschillende manieren terug. Zo kunt u uw pakket, product of goederen volgen door middel van track en trace. U krijgt een speciale inlogcode waarmee u toegang krijgt tot een dashboard waar alle gegevens rondom de goederen, de bestelling en het vervoer op een rij staan. Wilt u bijvoorbeeld een pakket versturen naar België? Dan ziet u alle gegevens van uw bestelling via dit persoonlijke dashboard.

Contact: luchtvracht België

Bij Your Cargo Contact blijven de gediplomeerde medewerkers betrokken bij het transport, ook buiten haar verantwoordelijkheid. Op iedere plaats van bestemming is een kleine vestiging te vinden om uw luchtvrachttransport zo goed mogelijk te laten plaatsvinden. Hierdoor blijft het contact tussen de klant en het bedrijf tevens via een kort lijntje zodat u altijd iemand kan spreken wanneer dat nodig is. Schroom niet om vandaag nog contact op te nemen met Your Cargo Contact voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X