|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvrachttransport

Transportbedrijf Your Cargo Contact richt zich op alle particuliere en zakelijke klanten die internationaal producten willen vervoeren. Dit kan van alles zijn: van voertuigen tot levende dieren en van gevaarlijke stoffen tot entertainment producten. Hierbij wordt goed nagedacht over de vorm van het transport, waarbij het land van bestemming meegenomen wordt in de overweging. Het hoofdkantoor van Your Cargo Contact heeft met Schiphol Airport een goede locatie waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn voor luchtvracht.

Luchtvrachttransport van Your Cargo Contact

Uw bestelling is de belangrijkste zorg van Your Cargo Contact. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van de klantvriendelijke service van het bedrijf zal Your Cargo Contact er alles aan doen om uw goederen zo snel en goed mogelijk over te brengen naar plaats van bestemming. De kosten luchtvracht hangen af van diverse factoren: er wordt gekeken naar het gewicht van de goederen, de omvang en grootte is van belang en de plaats van bestemming wordt overwogen. Luchtvrachtkosten berekenen wordt altijd vooraf gedaan zodat u precies weet waar u aan toe bent bij Your Cargo Contact.

Luchtvrachttransport: contact

Er zijn veel transportbedrijven, maar een dergelijk bedrijf zoals Your Cargo Contact ziet u vrijwel nergens. Het is de persoonlijke en effectieve service van deze luchtvracht expediteur waarmee het bedrijf zich onderscheidt. Zo kunt u als klant het dashboard in kijken waar alle data staat opgeslagen van uw bestelling. Via een track en trace code kunt u precies zien waar uw pakket zich bevindt en wat er mee gebeurt. Daarnaast heeft het bedrijf op iedere bestemming een klein kantoor zitten om de lijn tussen klant en bedrijf klein te houden en zo een persoonlijke benadering te kunnen hanteren. Heeft u interesse in het verzenden van goederen via Your Cargo Contact? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X