|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht Schiphol

Goederen vervoeren per luchtvracht kan het snelst en het meest effectief via een bedrijf dat vanaf of vlak in de buurt van een vliegveld gevestigd is. Your Cargo Contact is een transportbedrijf dat reeds sinds 2003 vlakbij Schiphop ligt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen voor zakelijke en particuliere klanten. Wanneer u bijvoorbeeld een auto moet vervoeren naar Suriname, Frankrijk of China bent u bij Your Cargo Contact aan het juiste adres.

Luchtvracht Schiphol: Your Cargo Contact

Your Cargo Contact is een actief lid van een groot expeditienetwerk over de hele wereld. Dit maakt het voor de klant gemakkelijker om goederen te laten vervoeren. Op iedere plaats van bestemming is een kleine vestiging van het bedrijf aanwezig om het contact tussen klant en Your Cargo Contact over het luchttransport zo snel en effectief mogelijk te houden. Voor het bedrijf is deze manier van werken dé sleutel tot succes.

Contact voor luchtvracht Schiphol

Your Cargo Contact streeft continu de hoogste kwalitatieve klantenservice na. Klanten kunnen bijvoorbeeld van tevoren uitrekenen wat de kosten luchtvracht zijn en krijgen een speciale inlogcode om via track en trace hun verzonden goederen te kunnen bekijken. Via dit dashboard kunnen zij tevens andere gedetailleerde gegevens rondom de vracht zien. Heeft u interesse in de kwalitatieve en persoonlijke service van Your Cargo Contact? Neem dan contact op via e-mail, telefoon of fax.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X