|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht tarieven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en snel bedrijf waarbij u diverse goederen kunt laten vervoeren naar de andere kant van de wereld? Maar weet u niet waar u moet zijn voor de beste service en de meest voordelige prijzen? Transportbedrijf Your Cargo Contact is hét bedrijf waar u moet zijn voor dergelijke klussen. Your Cargo Contact is reeds sinds 2003 gevestigd vlakbij Schiphol Airport. De experts van het bedrijf richten zich op het vervoeren van goederen voor zakelijke en particuliere klanten. Dit kan op verschillende manieren zoals luchtvracht, zeevracht en via de reguliere weg.

Zeevracht tarieven: verschillende factoren

Your Cargo Contact is lid van een groot expeditienetwerk over de hele wereld waardoor ze binnen korte tijd grote aantallen bestellingen kunnen verwerken. Denk hierbij aan zeevracht naar Curaçao, zeevracht Suriname en meer. De tarieven voor zeevracht hangen af van een paar factoren. Zo wordt er gekeken naar de plaats van bestemming en is het van belang hoeveel de goederen wegen en hoe groot het geheel is.

Zeevracht tarieven: contact Your Cargo Contact

Het bedrijf biedt verschillende soorten zeevracht via containers aan, zoals FCL, FR, RF, ISO, LCL, BB, RoRo en charter services. Het grootste voordeel aan Your Cargo Contact is dat u als klant zeker weet dat uw goederen in goede handen zijn. De ervaren medewerkers doen er alles aan om uw pakket zo snel mogelijk naar plek van bestemming te brengen en dat alles voor een zeer voordelige prijs. Heeft u interesse in het vervoeren via zeevracht? Schroom dan niet om contact op te nemen met de professionals van Your Cargo Contact.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X