|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Kosten zeevracht

Wilt u goederen intercontinentaal laten vervoeren per zeevracht of luchtvracht maar heeft u geen idee waar u moet zijn? De professionals van transportbedrijf Your Cargo Contact helpen u graag op weg. Your Cargo Contact houdt zich bezig met het intercontinentaal vervoeren van allerlei soorten goederen. Het bedrijf, dat gevestigd is in Amsterdam vlakbij Schiphol Airport, is gespecialiseerd in diverse soorten vracht: van complete auto's tot aan levende dieren en van gevaarlijke stoffen tot aan hoogwaardige goederen.

Kosten zeevracht bij Your Cargo Contact

Your Cargo Contact onderscheidt zich van andere transportbedrijven door middel van persoonlijke en snelle service. Ook is geen enkele opdracht te zwaar, te groot of onmogelijk voor het bedrijf: waar andere bedrijven bepaalde goederen niet konden vervoeren draait Your Cargo Contact de hand niet om voor dergelijke opdrachten. Wist u bijvoorbeeld dat het bedrijf goederen vervoert van 6804 kilogram? De luchttransport kosten van de vracht hangen af van het gewicht, de vorm en het land van bestemming. Op iedere bestemming heeft het bedrijf kleine vestigingen om de communicatie via de klant zo soepel mogelijk te laten gaan.

Contact: kosten zeevracht

Een snelle en persoonlijke service staat namelijk hoog in het vaandel bij Your Cargo Contact: uw pakket is de belangrijkste zorg. Na uw bestelling krijgt u een inlogcode waarmee u uw goederen kunt volgen. Wanneer dit niet gedetailleerd genoeg is kunt u zelfs met behulp van een medewerker het systeem in om meer gegevens te bekijken. Op deze manier wilt Your Cargo Contact u zoveel mogelijk tegemoet komen. Heeft u interesse in het distribueren van goederen naar een ander continent? Neem dan vandaag nog contact op met Your Cargo Contact.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X