|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht expediteur

Vandaag de dag kunnen diverse goederen gemakkelijk per zeevracht naar de andere kant van de wereld worden gebracht. Sterker nog: deze manier van vervoeren is de meest voorkomende manier over de hele wereld. Your Cargo Contact speelt met hun klantvriendelijke en persoonlijke service in op de vraag naar zeevracht en luchtvracht. Reeds sinds 2003 opereren zij vanuit het hoofdkantoor vlakbij Schiphol Airport en hebben ze al duizenden klanten geholpen bij het transport van goederen.

Zeevracht expediteur: verschillende bestemmingen

Met een persoonlijke aanpak onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van zeevracht met andere bedrijven in deze zelfde tak. De zeevracht tarieven bij Your Cargo Contact liggen altijd laag, terwijl de service altijd van hoge kwaliteit blijft. Er zijn verschillende bestemmingen waar uw goederen naar toe kunnen worden vervoerd. Denk bijvoorbeeld aan Suriname, maar ook aan China, Curaçao en Frankrijk. De kosten van het totaalvervoer hangen af van de bestemming, maar ook van het gewicht en de grootte van het pakket.

Zeevracht expediteur: contact opnemen

Op iedere bestemming heeft Your Cargo Contact een kleine vestiging om op die manier het contact tussen klant en bedrijf zo toegankelijk mogelijk te houden. Voor het bedrijf is deze manier van werken dé sleutel tot succes geweest: bestellingen kunnen snel worden afgehandeld, eventuele problemen worden vlot opgelost en de medewerkers blijven hun verantwoording nemen, ook buiten het takenpakket. Heeft u interesse om uw pakketten via Your Cargo Contact te laten versturen? Neem dan contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X