|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht tarieven

Your Cargo Contact is een transportbedrijf dat vlakbij Schiphol Airport gevestigd is. Het bedrijf richt zich op zakelijke en particuliere klanten die internationaal goederen willen vervoeren door middel van luchtvracht, zeevracht of reguliere vracht. De kosten luchtvracht worden bepaald aan de hand van een aantal factoren. Zo wordt bijvoorbeeld de plaats van bestemming meegenomen in de overweging en wordt er gekeken naar het gewicht en de omvang van het product.

Luchtvracht tarieven: verschillende bestemmingen

Your Cargo Contact onderscheidt zich van andere transportbedrijven door middel van een persoonlijke, effectieve en snelle klantenservice. Het bedrijf vindt het namelijk belangrijk om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor de klant. Daarom zijn er op iedere bestemming kleine vestigingen te vinden van Your Cargo Contact met enkele medewerkers waar de klant altijd terecht kan met vragen omtrent luchtvrachttransport. Voor het bedrijf is deze manier van werken dé sleutel tot succes geweest.

Luchtvracht tarieven bij Your Cargo Contact

Uw pakket de belangrijkste zorg voor Your Cargo Contact. Via een dashboard kunnen klanten precies bijhouden waar en wanneer hun product zich bevindt. Wilt u echter nog meer details weten dan kunt u contact opnemen met het bedrijf. In het systeem kunt u zelf alle data bekijken en zelfs aanpassen, evenals menselijke fouten. Hiermee kunt u op uw beurt weer geld besparen op uw verzending! Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u gebruik maakt van de service van Your Cargo Contact. Neem vandaag nog contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X