|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht expediteur

Your Cargo Contact is dé luchtvracht expediteur van Nederland met een netwerk over de hele wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in intercontinentale transporten via zeevracht, luchtvracht of reguliere vracht. Hierbij is geen enkel product of pakket vreemd: Your Cargo Contact kan met trots vertellen dat ze nog nooit een bestelling hebben geweigerd op basis van grootte of gewicht. De luchtvrachtkosten hangen hierbij af van dergelijke factoren. Ook wordt er gekeken naar de plaats van bestemming.

Luchtvracht expediteur: Your Cargo Contact

Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een pakket te versturen naar China, maar is een land zoals België, Suriname of Curaçao ook mogelijk. Your Cargo Contact is reeds sinds 2003 gevestigd vlakbij Schiphol Airport waardoor het bedrijf binnen korte tijd snel en effectief kan handelen. De manier waarop het bedrijf communiceert rondom kosten luchtvracht en meer is de sleutel tot succes: Your Cargo Contact houdt de lijntjes omtrent communicatie kort en zorgt ervoor dat er iedere dag een medewerker stand-by staat voor klanten.

Luchtvracht expediteur: contact

U vindt bijvoorbeeld op iedere bestemming een kleine vestiging van het bedrijf waar u over het algemeen direct geholpen kan worden met uw vracht. Ook krijgt de klant een speciale inlogcode waarmee de klant toegang heeft tot een dashboard met alle gegevens omtrent de bestelling. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Your Cargo Contact. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van het bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Your Cargo Contact via mail, telefoon of fax. Iedere e-mail wordt dezelfde werkdag nog beantwoord.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X