|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Luchtvracht

Vandaag de dag is het gemakkelijk om goederen naar de andere kant van de wereld te laten vervoeren. Er zijn genoeg bedrijven die dat voor u kunnen en willen doen, er is echter maar één bedrijf die dat op de juiste manier en voor de beste prijs kan doen: Your Cargo Contact. Your Cargo Contact is een professioneel transportbedrijf met een hoofdkantoor vlakbij Schiphol Airport. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse vormen van transport zoals zeevracht, luchttransport, reguliere vracht en meer. Your Cargo Contact is een actief lid van diverse netwerkgroepen over de hele wereld.

Luchtvracht door Your Cargo Contact

Het bedrijf heeft op iedere locatie waar men goederen naartoe kan vervoeren kleine vestigingen zitten. Op deze manier blijft de lijn tussen klant en bedrijf kort zodat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Na verzending kunt u uw goederen volgen via een speciale track en trace. Ook krijgt u een inlogcode om via het dashboard andere details omtrent uw bestelling te volgen. Hierbij kunt u zelf data toevoegen, (menselijke) fouten verbeteren en op die manier geld besparen.

Luchtvracht voor u

Voor Your Cargo Contact zijn de delivery terms niet gelinkt aan het takenpakket, maar blijft het bedrijf tevens betrokken buiten haar verantwoordelijkheid. Hierbij kunt u gediplomeerde medewerkers verwachten waarbij klantvriendelijkheid en een persoonlijke service centraal staat. Heeft u vragen omtrent luchtvracht of wilt u meer weten over kosten luchtvracht per kg, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Your Cargo Contact.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X