|
✆ NL: +31 (0)20 320 4039   |   ✆ UK: +44 (0)12 0658 1930   |   ✉ Request a Freight Quote

Zeevracht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en snel bedrijf waarbij u diverse goederen kunt laten vervoeren naar de andere kant van de wereld? Maar ziet u door het aanbod het juiste bedrijf niet? Transportbedrijf Your Cargo Contact is hét bedrijf dat u verder kan helpen. Your Cargo Contact is reeds sinds 2003 gevestigd vlakbij Schiphol Airport. Het bedrijf is lid van een groot expeditienetwerk over de hele wereld waardoor ze binnen korte tijd grote aantallen bestellingen kunnen verwerken. Denk hierbij aan zeevracht naar Curaçao, zeevracht Suriname en meer.

Zeevracht via Your Cargo Contact

Transport via zeevracht komt erg veel voor en wordt over de hele wereld uitgevoerd. Your Cargo Contact heeft over de hele wereld kleine vestigingen zitten met een aantal medewerkers om zo het contact tussen bedrijf en klant zo klein mogelijk te houden. Met deze persoonlijke aanpak onderscheidt het bedrijf zich op het gebied van zeevracht met andere bedrijven in deze zelfde tak. De zeevracht tarieven bij Your Cargo Contact liggen altijd laag, terwijl de service altijd van hoge kwaliteit blijft.

Zeevracht voor uw goederen

Your Cargo Contact biedt diverse soorten zeevracht via containers aan, zoals FCL, FR, RF, ISO, LCL, BB, RoRo en charter services. Het grootste voordeel aan het bedrijf is dat u als klant zeker weet dat uw goederen in goede handen zijn. De ervaren medewerkers doen er alles aan om uw pakket zo snel mogelijk naar plek van bestemming te brengen. Heeft u interesse in het vervoeren via zeevracht? Neem dan vandaag nog contact op met een van de experts van Your Cargo Contact voor meer informatie.

Waarschuwing

U verlaat Your Cargo Contact

Nee, bedankt.

x

X